|
NEŞET ERTAŞ
|
| KARACABEY |
Mesaj Tarihi 30/01/2007 15:15
|

Katılım Tarihi: 15.12.06
|
SEVGİLİ MUCURLULAR VE KARACAKURTLAR
Karacakurt aşiretinin mayıs ayında hıdrellez şenlikleri olacak.bu şenliğe NEŞET USTA gelse nasıl olur.daha öncede yazdım ama kimse önemsemedi.demekki USTAYI mucurlular fazla sevmiyor veya mucurda görmek istemiyor.bu şenlige EMEL TAŞÇIOGLU ve NEŞET ERTAŞ katılmalı.yine başka sanatçılarla geçiştirilmesin bu şenlik.adı üstünde ŞENLİK!!ve bu şenliğe BOZKIRIN TEZENESİNİN katıldıgını bi düşünsenize.bence çok önemli bu.ben orada USTAYI görmek isterim.benim gibi düşünen akrabalarım da var.bu konuda karacakurt dernegi ve sitemize çok iş düşüyo.bence bi kampanya başlatalım.BOZKIRIN TEZENESİ MUCURDA diye. |
| |
|
|
| writer |
Mesaj Tarihi 31/01/2007 21:43
|

Katılım Tarihi: 19.12.06
|
Şenliklere Kurugöl Köyü'nden TUNCAY KÖKSAL'ı da çağırmayı unutmayın.Memnun kalırsınız.İyi sanatçıdır.
Kurugöl Köyü Sitesi'nin radyosunda her gün TUNCAY KÖKSAL'ı dinliyoruz. Sizler de dinleyip, öyle karar verin. Saygılarımla...
Hayat, silgi kullanmadan resim yapma sanatıdır. |
| |
|
|
| KARACABEY |
Mesaj Tarihi 01/02/2007 18:09
|

|
sevgili mucurlular bu konuda neden ilgisiz kalıyorsunuz anlamadım.çok mu zor NEŞET ERTAŞIN mucua gelmesi.writer hocam inşallah TUNCAY KÖKSAL da gelir.GEYCEKLİ HAMİT de gelir.EMEL TAŞÇIOGLU da gelir.bunlar mucurlu mutlaka bulunmalı ama NEŞET ERTAŞ mutlaka çağırılmalı.ya mucurlular NEŞET USTAYI sevmiyor ya da onun gelecegine inanmıyor.geçen sene NEŞET ERTAŞ yenimahalle belediyesinin ANAKARA ŞENTEPEde yaptıgı kıytırık bi konsere katıldı da KARACAKURT şenliğine mi katılmayacak.bu konu da ilginizi bekliyorum.site yönetimi bu konuda bi anket yapsın kim gelsin diye NEŞET USTA mutlaka 1. olacaktır.ayrıca dernek yöneticileriyle irtibata geçilmeli.
NEŞET USTANIN bi sözü var:^zenginisen ya bey derler ya paşa,fakirisen ya abdal dirler ya cingan HAŞA!^
biz onun ne kadar alçak gönüllü oldugunu biliyoruz.mutlaka gelecektir. |
| |
|
|
| writer |
Mesaj Tarihi 01/02/2007 18:21
|

Katılım Tarihi: 19.12.06
|
Karacabey Hocam,
Duygu ve düşüncelerine aynen katılıyorum.Tabi ki önce Neşet, sonra mahalli sanatçılar düşünülmeli... Neşet'le birlikte mahalli sanatçılar da olsun demek istemiştim.Tebrikler... Selamlar.
Hayat, silgi kullanmadan resim yapma sanatıdır. |
| |
|
|
| KARACABEY |
Mesaj Tarihi 01/02/2007 18:39
|

|
HOCAM ben anladım ne demek istediğinizi.tabiki gelecek yerel sanatçılar,abdallarda gelecek.ama bizim hemşerilerimiz buna heralde inanmıyorlar.
ben ankarada yaşıyorum.nerelisin diye sorarlar.kırşehirliyim deyince ilk cevapları ooo NEŞET ERTAŞ!!!
USTA burda bi konser verir tıklım tıklım dolar.edirneden karsa her yerin insanı geliyo.ve çok seviyolar.
ama galiba bi biz sevemedik.
bazıları milliyetçilk diyo bilmem ne diyo.işte milliyetçilik budur.KARACAKURT ŞENLİĞİNE NEŞET ERTAŞIN GELMESİ bir milliyetçiliktir.ben ciğeri beş para etmeyen ibrahim tatlıses denen herif gelsin demedim.bizim içimizden biri olan BOZKIRIN TEZENESİ gelsin dedim.
ama işte millette tık yok.umursamıyorlar bile.
neyse saygılar...
|
| |
|
|
| ahmet kurt |
Mesaj Tarihi 01/02/2007 20:18
|

Katılım Tarihi: 26.07.06
|
karacabey kardeşim,
çok güzel bir konuya temas ettiniz. biraz siyasi olacak ama bir yemekte berhan şimşekle tanıştık. hep anlatıyor,hiç dinlemiyor. vaktinin kısa olduğundan bahsediyor. ama anlatıyor da anlatıyor. anlattıkları orada bulunan kişilerce malum konular. bazı konularda soru yöneltmek istiyorum. bi dakika diyor. 15 -20 dakika sonra dayanamadım, berhan bey! dedim, ben osman bölükbaşının hemşerisiyim. bi konuşmaya kalkarsam burada sabahlamak zorunda kalırsınız. birden irkildi ve haklısınız çok uzattık galiba dedi.
demem o ki kendi değerlerimize değer verelim. taktir edelim. neşet ertaş'ın kırşehirlilerce taktir edilmesi sahiplenilmesi gerekir. kırşehirimizin bunlardan başka ismini duyuran var mı? neşet ertaşın bundan 3- 4 ay önceki kartaldaki festivalinde kırşehirli olmayan belediye başkanın konuşması beni çook duygulandırdı.. en azından onun kadar değer verelim. düşüncelerine katılıyor, neşet ertaşın toprağında neşet ertaşı görmek istiyoruz. gerekenler organizatörler tarafından yapılmalıdır. selamlar... |
| |
|
|
| KARACABEY |
Mesaj Tarihi 03/02/2007 13:21
|

|
sayın ahmet kurt haklısınız tabi.bizler osaman bölükbaşıların mustafa buminlerin daha önemlisi ahi evranların aşık paşaların...torunlarıyız.ama bu isimleri bizden daha fazla tanıyanlar var.bizler kırsehirliler olarak bizden olanlara sahip çıkmıyoruz.banane canım diyoruz.daha dogrusu diyorlar.en azından ben demiyorum.
NEŞET ERTAŞ da bunlardan biri.yolda giden bir kırşehirliye NEŞET ERTAŞ hakkında ne düşünüyorsun desek bize cevabı amaaaan bırak şu cinganı veya abdalı diyecek.
ama bunu diyenler bilmiyorki NEŞET USTA kırsehiri en çok tanıtan kişi.milliyetçi geçinen mucur halkı daha kendinden olan birini benimsemeyi başaramıyorsa artık diyecek birşey yok.3 gün oldu ben bu konuyu açalı ama hala kimse düşüncelerini yazmıyor.
hatta dikkatimi çekti ya NEŞET ERTAŞIN ne işi varmiş o gelmesin diyen de yok.yani karşıt görüşü olupda söyleyen de yok.
galiba kimse inanmıyor.ama ben inanıyorum.eger gelmezsede işte mucurluların ilgisizliginden gelmeyecektir.
^^ZENGİNİSEN YA BEY DERLER YA PAŞA FAKİRİSEN YA ABDAL DİRLER YA CİNGAN HAŞA!^^
saygılar |
| |
|
|
| KARACABEY |
Mesaj Tarihi 03/02/2007 13:35
|

|
ÖZÜR...ÖZÜR...ÖZÜR
üstte ibrahim tatlısesle ilgili yazdıgım sözler için mucurhber sitesi ve tüm mucurlulardan özür dilerim.bi anlık öfkeyle çıkan bir sözdü bu.ama mucurhaber sitesinin bu tür sözlerle kirletilmemesi gerekirdi.tekrar herkesten özür dilerim.beni uyaranlarada ayrıca teşşekürlerimi sunarım.. |
| |
|